Hier gaat het gebeuren
Over twee weken is het al zover! Dan zit ik op dit moment op een veel te krap stoeltje ergens hoog in de lucht boven Afrika. Op 4 januari om elf uur in de avond zal ik, als alles goed gaat, na een elf-en-een-half uur durende vlucht landen op het vliegveld van Kaapstad om daar mijn vrijwilligers-avontuur te starten.
En vanaf dat moment zal het hier pas echt gaan gebeuren. Dan kan je op dit plekje van al mijn Zuid-Afrikaanse avonturen meegenieten en mag je met me meereizen (jaja, het heet hier niet voor niets 'reismee') naar het verre zuiden.
Want hoe zullen de kindjes in het kindertehuis zijn? Hoe is het links rijden waar ik eigenlijk als enige zo tegenop zie? En is het echt zo crimineel in Kaapstad, zoals alle thuisblijvers mij op dit moment nog doen geloven (of proberen ze me alleen maar zó bang te maken dat ik nog annuleer om zichzelf te beschermen tegen alle jaloersmakende berichten?!)? En hoe is de overgang van deze huidige barre wintertijden naar 25 graden plus?
Dat en meer over twee weken, HIER, op www.femkeinza.reismee.nl
Goh, tis toch net een reclame!
Hee Femke,
Dank dat ik een poosje met je mee mag reizen. Super! En ik vind het ook geweldig dat je een poos vrijwilligerswerk gaat doen. Hartstikke goed! Laat je niet bang maken hoor, over de hele wereld kom je aardige en bijzondere mensen tegen; je zult het zien! Heel veel succes en geniet ervan !!!!
Hey Fem,
nou meis wat gaat dat snel, 2 weken, jeutje, ik verheug me op je verhalen hoewel ik je zal missen natuurlijk.
Tot gauw, liefs J
Hey Femmy,
Het wordt vast geweldig! Geniet van alle voorbereidingen en ik ben erg benieuwd naar alle berichtjes waarmee je ons op de hoogte houdt!
Liefs, Anja
Heel spannend en leuk dat we een beetje kunnen meekijken .. Benieuwd naar je eerste krabbels vanaf de Tafelberg.
Nou heb je gewoon 2 blogs :p
Nou heel veel plezier daar, geniet hier nog even van de sneeuw en we lezen vrolijk mee :D
Enjoy!
Oohhhhhh, ik verheug me nu al op je verhalen! En ik ben ook echt jaloers dat jij een maand eerder gaat dan ik. Snollebol!! Wat ga je daar een supertijd hebben, ik weet het zeker. Vooral ergens in de laatste twee weken van maart ;) Hilarisch!!
Take care. Kus!
Hoi Femke,
Goed idee, zo'n site!
Veel succes enne... Ik zie je kerstnacht toch nog wel he?
Vanaf 0.00 uur bij papa en mama.
He Femke,
ow spannend eerst nog even de feestdagen en dan is het al zo ver. Ik ga je zeker volgen! Enjoy!!!
Liefs Yvon
hey femke, heeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier daar, ik zou er geen moeite mee hebben om naar de 25 graden te gaan :) nou take care en ben benieuwd naar je belevenissen. x Anne
Lieve Fem,
Wat vliegt de tijd; wat jij nu gaat doen hadden wij ook ooit moeten doen. Maar voor je het weet ben je 4 kiddo's verder en denk je er alleen maar aan "over hoe het zou zijn geweest". Jij gaat het grote avontuur tegemoet......wat stoer en wat zul je veel beleven. De contrasten zullen denk ik enorm zijn. Hoe het ook mag zijn; het wordt een belevenis en een ervaring die niemand je ooit meer af kan nemen. Geniet, geniet en geniet. Mocht je onze steun nodig hebben laat het dan weten. Wij zullen je op een afstandje volgen en zijn reuze trots op je. En natuurlijk ook een beetje jaloers!!!
Veel liefs van ons allemaal XXX
He Femke
Dat kleine stoeltje valt erg mee, KLM is best luxe (als je net als wij alleen Ryan Air gewend bent) en je kan kiezen uit 80 films, waaronder actuele. En dan ben je ruim 11 uur en 9.000 km verder en kan je avontuur beginnen. Ga lekker genieten van dit prachtige land, van je project, van het weer. En dat links rijden went snel (volgens Martien). We gaan je zeker volgen, heel veel plezier en succes en we zien je nog volgende week,
groetjes Martien en Willemien
Yaay, tof, ik kan niet wachten op de eerste echte berichtjes. Tot dan toe moeten we het doen met reclame, I guess. ;) (al is reclame gemaakt door jou ook helemaal niet slecht)
Ik wens je heel veel plezier toe in het verre Afrika.
Daarnaast wens ik je veel voorpret toe.
Zuid-Afrika onveilig???
Ik ben daar nog nooit overvallen! haha
@ Iedereen
Wat leuk al die reacties nu al! En ik ben nog niet eens weg! Dank je wel!!
@ Marlia
Jaja, zo'n reisfanaat kan ik natuurlijk niet uitsluiten van reis-mail!
@ Loes
Natuurlijk zien we elkaar nog, I'll be there vannacht!!
@Thijs
sssst...dat was niet zo'n algemeen bekend feitje ;)
@ Liselotte
Jaaaaaaaa! Ik ga lekker eerder, nènènènènèèèèè :P Maar goed, jij blijft dan weer langer...*zucht* ;)
@ Annemieke en de rest
Hahaha! Wie weet als die 4 kiddo's groot genoeg zijn om alleen thuis te blijven ;)
@ Martien en Willemien
Dat klinkt al een stuk aangenamer! :) En idd, ik heb ook alleen ryanair als vergelijkingsmateriaal...
@ Suusie
Thanks, al moet ik zeggen dat reclame natuurlijk altÃjd slecht is! Pas goed op mijn kamertje hè! ;)
@ Ome Eric
Ben je er ooit geweest dan!? ;) Hahaha!
Hallo femke, wat een ontzettend leuk idee om zo iedereen mee te laten gaan met jouw avontuur .
wij zijn erg benieuwd naar je verhalen
geniet nog van leuke kerstdagen en erg veel plezier
groetjes Els en Eveline
Nou Femke, in 2010 dan eindelijk toch het lange avontuur tegemoet!!Geniet er lekker van, want zo'n ervaring neem je de hele rest van je leven met je mee! En door al die moderne communicatiemogeijkheden ben je voor ons toch nog lekker dichtbij.
Ga ervaren en genieten van die kleine kinders in het weeshuis in het kleine stadje 50 km buiten Kaapstad.
Enne .... voorzichtig rijden, daar aan de linkerkant van de weg. En dan ook nog met het stuur aan de andere kant. Maar voor zo'n jonge meid is dat maar één dag wennen, dus maak je daar maar niet druk over!
We vinden het leuk om jullie te volgen, jij in Kaapstad en Eline in Curacao. Het is toch wel heel apart, beide dochters in precies dezelfde periode, in een ver 'vreemd' land!
hoi femke
ik zag het staan via hyves en dacht da is kei leuk daar doe ik aan mee.
kunne we jou toch lekker volgen in dat verre land , ik weet niet of ik je nog zie bij ah mare vast fijne tijd toegewenst in afrika en geniet van alles wat je ziet .
groetjes gerry van de brood afdeling
Femke
Ik heb gisteren al jouw verhalen gelezen en ik vind het heel boeiend.
Een collega van Wim heeft dit ook al eens gedaan en het is erg leuk om dit te volgen maar Wim wil daar nog steeds niet naar toe.
Femke tot mail groetjes en een dikke knuffel van mij.
Marion